Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ağustos 2022 - 14:38 Yorum: 0

Aydın Büyükşehir Belediyesi cami temizliklerini sürdürüyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ibadetlerini daha hijyenik ortamlarda yerine getirmesini sağlamak için, Aydın'ın tüm ilçelerindeki camilerde...

Aydın Büyükşehir Belediyesi cami temizliklerini sürdürüyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ibadetlerini daha hijyenik ortamlarda yerine getirmesini sağlamak için, Aydın'ın tüm ilçelerindeki camilerde temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Camilerde düzenli olarak temizlik çalışmaları yapan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler, 13 yıldan bugüne kadar 5 bin 140 defa cami temizliği gerçekleştirdi.

Temizlik çalışmaları çerçevesinde camilerin avluları, abdest alma bölümleri ve tuvaletleri yıkanırken, iç bölümlerinde ise halılar özel makine yardımı ile süpürülüp, mihrap, minber, vaaz kürsüsü ve pencereler tek tek siliniyor. Temizlik çalışmalarından oldukça memnun olan vatandaşlar ve cami görevlileri, yapılan bu hizmet için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

İbadethanelerin temizliği konusunda uzun yıllardır hizmet verdiklerini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Vatandaşlarımızın ibadetlerini hijyenik bir ortamda yapmasını sağlamak için, ekiplerimiz temizlik çalışmalarını düzenli olarak gerçekleştiriyor ve camilerimizi pırıl pırıl yapıyor. Vatandaşlarımız ve cami görevlilerimiz bu hizmetten memnunlar. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak ibadethanelerimize sahip çıkıyoruz ve manevi değeri de olan bu hizmeti yerini getirmenin huzurunu yaşıyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber