Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Ağustos 2016 - 16:58 Yorum: 0

Aydın Büyükşehirden 30 Ağustos etkinlikleri

Aydın Büyükşehir Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutlayacak.

Aydın Büyükşehirden 30 Ağustos etkinlikleri

Aydın Büyükşehir Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutlayacak.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerine Aydınlıların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

30 Ağustos Salı günü, Aydın Atatürk Kent Meydanı'nda, saat 18.00'de başlayacak olan etkinlikte Aydın Büyükşehir Belediye Bandosu Marş dinletisi gerçekleştirecek. Daha sonra 30 Ağustos coşkusu Aydın Tekstil Parkta devam edecek. Devlet Opera Balesi Sanatçıları Mehmet Yılmaz, Görkem Ezgi Yıldırım, Hande Uçar, Aykut Çınar ve Murat Atak'ın dinletisi saat:20.30'da Aydın Tekstil Park'ta Aydınlılarla buluşacak.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydınlıları 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın coşkusunu birlikte kutlamaya davet ederek, "Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak gerçekleştireceğimiz 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerine tüm halkımızı davet ediyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber