Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Mayıs 2016 - 15:38 Yorum: 0

Aydın Büyükşehirden Didim’de Yol Çalışmaları

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Didim Yeşilkent yolunda genişletme ve onarım çalışmalarına başlatırken, Altınkum Karakol Caddesi'nde ise çalışmalarda...

Aydın Büyükşehirden Didim’de Yol Çalışmaları

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Didim Yeşilkent yolunda genişletme ve onarım çalışmalarına başlatırken, Altınkum Karakol Caddesi'nde ise çalışmalarda sona geldi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Didim'de yaz sezonu öncesinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi çalışmalar kapsamında Altınkum Mahallesi Yeşilkent yolu üzerinde yol genişletme ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yeşilkent Sitesi önünden başlayan çalışmalarda mevcut yol genişletilirken alt yapısı da yapılıyor. Büyükşehir çalışmalarını sürdürürken AYDEM'de alt yapı çalışmalarını gerçekleştiriyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri aralıksız olarak çalışmalarını devam ederken, başlayan yol çalışmalarının Hastane Kavşağına kadar süreceği öğrenildi.

"KARAKOL CADDESİ TAMAMLANMAK ÜZERE"

Aydın Büyükşehir Belediyesinin Altınkum Karakol caddesinde sürdürdüğü üst yapı çalışmalarının da tamamlanmak üzere olduğu görülürken bozula cadde parke taşı döşeme işlemi sürüyor. Öte yandan ise Atatürk Bulvarının sol kısmında yağmuru suyu çalışmaları nedeniyle bozula kaldırımda da bakım ve onarım çalışmasının başlatıldığı görülürken, Karakol Caddesinin birkaç güne kadar tamamlanarak trafiğe açılacağı öğrenilirken kaldırım çalışmasının ise süreceği öğrenildi.

Aydın Büyükşehirden Didim’de Yol Çalışmaları

Aydın Büyükşehirden Didim’de Yol Çalışmaları

Aydın Büyükşehirden Didim’de Yol Çalışmaları

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber