Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Eylül 2014 - 13:08 Yorum: 0

Aydın, katı atık sahasını inceledi

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, katı atık sahasında incelemelerde bulundu.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aydın, incelemeleri sırasında yaptığı konuşmada,...

Aydın, katı atık sahasını inceledi

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, katı atık sahasında incelemelerde bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aydın, incelemeleri sırasında yaptığı konuşmada, alanda gerekli çalışmaların yapılmadığını belirterek, "Çöp depolama alanında düzenli incelemelerde bulunuyoruz ancak gördüğümüz manzara pek iç açıcı değil. 2005 yılından 2008 yılı sonuna kadar düzenli çöp depolamayla ilgili çeşitli çalışmalar yaparak alanda yatırımın yüzde 85'lik kısmını tamamlamıştık. Alanda gereken çalışmalar tamamlanmadığından ve yapılan çalışmalar tahrip edildiğinden vahşi depolama yapıldığını görüyoruz" ifadesini kullandı.

Düzenli çöp depolamayı yeniden aktif hale getireceklerini bildiren Aydın, çirkin manzarayı sonlandırmak istediklerini kaydetti.

Çöpün şehirler için önemli sorunlardan bir olduğunu belirten Aydın, "Eğer bunu düzenli şekilde depolayamazsanız hem çevre açısından hem de sağlık açısından büyük tehlike oluşturur. İnşallah, en kısa zamanda bu olumsuz görüntüyü ortadan kaldıracağız" açıklamasında bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber