Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 16 Ekim 2016 - 19:18 Yorum: 0

Aydın Özcan yeniden İzmir Barosu Başkanı

İzmir Barosu 2016-2018 Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Aydın Özcan, yeniden İzmir Barosu Başkanı seçildi.

Aydın Özcan yeniden İzmir Barosu Başkanı

İzmir Barosu 2016-2018 Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Aydın Özcan, yeniden İzmir Barosu Başkanı seçildi.

İzmir Barosu 2016-2018 Olağan Genel Kurulu Celal Atik Spor Salonunda yapıldı. İzmir Barosuna kayıtlı 7 bin 200 avukat, oturumun ikinci gününde 18 sandıkta oy kullandı. Saat 09.00'da başlayan oy verme işlemleri saat 17.00'de sona erdi. Oy verme işlemlerinin ardından yapılan sayım sonucunda İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan oldu. Kesin olmayan sonuçlara göre Cumhuriyetçi Avukatlar bin 887, Çağdaş Avukatlar Grubu bin 267, Milliyetçi Avukatlar Grubu 464, Bağımsız Avukatlar Grubu 573, yönetime muhalif Cumhuriyetçi Avukatlar ise 524 oy aldı. Seçimde; Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu adaylarından biri olan mevcut başkan Aydın Özcan, Çağdaş Avukatlar Grubunun başkan adayı Cemal Nedret Erdem, Milliyetçi Avukatlar Grubunun başkan adayı Ergun Sakızlı; diğer Cumhuriyetçi Avukatlar Grubunun başkan adayı Mehmet Kozan ve Bağımsız Savunma Grubunun başkan adayı Ahmet Dokucu yarıştı.

"Aydın Özcan grupçuluk yapmadı"

Tebrikleri seçim salonunda alan Özcan, omuzda taşındı. Özcan, "Bizim grubumuzdan ayrılan arkadaşlarımız oldu. Yönetim kurulundan iki arkadaşımız başkan adayı çıkmasına rağmen, yeniden seçildik. Bundan büyük mutluluk duydum. Yeni projelerimizin de benimsendiğini anladım. Biz "yeni projelerimizle geliyoruz" dedik. Bu projelerimizi bir bir gerçekleştireceğiz. Projelerimiz için "ütopik" diyenlere bu projelerimizi gerçekleştirdiğimizi göstereceğiz. O arkadaşlarımız bu söylemlerinden dolayı sıkıntı duyacak ama biz meslektaşlarımız için varız. "Baro avukat için vardır" sloganını harekete geçirmek için varız. Yaptığımız icraatlara oy verildi. Baroyu ortak akıl ile yöneteceğiz. İzmir Barosu bizim yaptığımız icraatlar ile övünecek. Bir arkadaşımız sadece bizim seçilmememiz üzerine aday oldu. Onunla ilgili şu anda fazla konuşmak istemiyorum. Meslektaşlarımız bize sahip çıktı. Aydın Özcan grupçuluk yapmadı, bundan sonra da yapmayacak. Biz bütün meslektaşlarımızı kucakladık. İnanıyorum ki grubumuz dışından da meslektaşlarımız bize oy verdi. Oy veren ve vermeyenlerle birlikte ortak akılla İzmir Barosunu yöneteceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber