Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Haziran 2016 - 10:23 Yorum: 0

Aydın Tabip Odası Yeni Yönetiminden Başkan Özakcan’a Ziyaret

Geçtiğimiz aylarda yapılan kongre ile Aydın Tabip Odası Başkanlığına seçilen Dr. Hakan Karagözlü Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ı makamında...

Aydın Tabip Odası Yeni Yönetiminden Başkan Özakcan’a Ziyaret

Geçtiğimiz aylarda yapılan kongre ile Aydın Tabip Odası Başkanlığına seçilen Dr. Hakan Karagözlü Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ı makamında ziyaret etti.

Aydın'da 1953 yılında kurulan ve yaklaşık 900 üyesi olan Tabip Odası geçtiğimiz Nisan ayında olağan genel kurulunu gerçekleştirmiş ve Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Ortopedi Uzmanı Hakan Karagözlü Aydın Tabip Odası'nın yeni başkanı olmuştu. Yeni seçilen Başkan Karagözlü, Genel Sekreter Dr. İsmail Ertin ve Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ali Akyol Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Özakcan'ı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eden yeni Başkan Karagözlü, "Başkanımızın çalışmalarını beğeni ile takip ediyor ve kendisini kutluyorum. Tabip Odası olarak Efeler Belediyesi ile her türlü iş birliğine, ortak proje hazırız" dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Aydın Tabip Odası yönetimine teşekkür eden Başkan Özakcan, "Kongrede yeni seçilen başkanımız Hakan beye yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. Belediye olarak bizler de Tabip Odamızın her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber