Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mayıs 2016 - 10:43 Yorum: 0

Aydın Ticaret Borsası 72. TOBB Genel Kuruluna Katıldı

Aydın Ticaret Borsası heyeti, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 72. Mali Genel Kurulu öncesi ziyaret ettiği TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nu...

Aydın Ticaret Borsası 72. TOBB Genel Kuruluna Katıldı

Aydın Ticaret Borsası heyeti, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 72. Mali Genel Kurulu öncesi ziyaret ettiği TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nu Aydın İnciri takdim etti.

M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde (TOBB/ETÜ) gerçekleşen TOBB 72. Mali Genel Kuruluna CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Maliye Bakanı Naci Ağbal, İçişleri Bakanı Efkan Ala, MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, bazı eski bakanlar, oda ve borsa başkanları ile diğer davetliler katıldı.

TOBB 72. Genel Kurulu açış konuşmasında TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türk İş Dünyası'nın birçok sorununa değinerek, Bu ülkenin sorunları da, zenginliği de bizim. Türkiye hepimizin mesajı verdi. TOBB 72. Mali Genel Kurulunda; multivizyon gösterimi ve konuşmalar TOBB Faaliyet Raporunun Genel Kurula sunulması, müzakeresi ve oylanmasının ardından konuşmalar ve kapanış gerçekleşti.

Hisarcıklıoğlu , yaptığı kapanış konuşmasında; "Türkiye yerinde saysın diye umanların rüyaları asla gerçek olmayacak. Türkiye, dünyanın en büyük ekonomileri arasında yerini alacak. Bunu, bu salonu dolduran sizlerin temsil ettiği iş dünyası, tüccar ve sanayiciler yapacak. Sizler ürettikçe, ihracat yaptıkça, istihdam sağladıkça Türkiye kalkınacak. Allah gönlümüzü zengin, emeğimizi ve kazancımızı bereketli, milletimizin birlik ve beraberliğini daim kılsın. Yolumuz açık olsun. Allah, hepimizin yardımcısı olsun" diye konuştu.

TOBB 72. Mali Genel Kuruluna Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Üyesi ve TOBB Delegelerinden Cengiz Ülgen ve Yakup Er, Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Yıldız, Meclis Üyelerinden Mustafa Akdam, Rıza Uyar, Ahmet Şenel, Erkan Aslan ve Genel Sekreter Çimen Mutlu katıldılar.

Aydın Ticaret Borsası 72. TOBB Genel Kuruluna Katıldı

Aydın Ticaret Borsası 72. TOBB Genel Kuruluna Katıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber