Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 18 Nisan 2022 - 12:38 Yorum: 0

Aydın’a çamur yağdı, oto yıkamacılarda yoğunluk yaşandı

Aydın'da taşınan tozlar yağmurla birlikte çamur olarak yağınca araçları çamura bürünen sürücüler ise oto yıkamacıların yolunu tuttu.

Aydın’a çamur yağdı, oto yıkamacılarda yoğunluk yaşandı

Aydın'da taşınan tozlar yağmurla birlikte çamur olarak yağınca araçları çamura bürünen sürücüler ise oto yıkamacıların yolunu tuttu.

Aydın'da taşınan tozlar yağmurla birlikte çamur olarak yağınca araçları çamura bürünen sürücüler ise oto yıkamacıların yolunu tuttu. Oto yıkamacılar ve benzinliklerde yoğunluk meydana geldi. Aydın'da son 1 haftadır etkili olan rüzgarlar nedeniyle yoğun miktarda toz taşınımı gerçekleşti. Çıkan fırtına ile birlikte oluşan toz bulutu, yağan yağmurlarla birleşince adeta gökten çamur yağdı. Merkez ilçe Efeler başta olmak üzere birçok ilçede ise park halindeki araçlar adeta çamurla kaplandı. Tozun etkisini yitirmesi ve yağmurun da sona ermesiyle birlikte birçok sürücü oto yıkamacılara akın etti. Hafta sonu olması dolayısıyla da yoğunluk iki katına çıkarken oto yıkamacılar ve benzinlikler de uzun araç kuyrukları oluştu. Araçlarını temizlemek isteyen sürücüler, saatlerce oto yıkama kuyruğu beklerken, çamur yağması ile birlikte oto yıkamacılar da adeta bayram etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber