Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 03 Eylül 2016 - 17:13 Yorum: 0

Aydın’a şehit ateşi düştü

Bugün sabah saatlerinde Hakkari Çukurca'da güvelik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan askerlerden birinin Aydınlı...

Aydın’a şehit ateşi düştü

Bugün sabah saatlerinde Hakkari Çukurca'da güvelik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan askerlerden birinin Aydınlı olduğu öğrenildi.

Sabah erken saatlerde çıkan çatışmada şehit olan Askerlerden birinin Aydınlı Bahri Uçuş olduğu öğrenildi. Şehit için Aydın'da hazırlıklar başlarken Şehit Astsubay Bahri Uçuş'un yarın toprağa verileceği öğrenildi.

Bilindiği gibi; Hakkari'nin Çukurca kırsalında sabah saat 06.45 sıralarında güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 3 asker şehit olmuş, 3'ü ağır olmak üzere 20 asker yaralanmıştı. Öğle saatlerine kadar devam ettiği öğrenilen çatışmalarda şehit olanlardan birinin Aydın Kuyucaklı Bahri Uçuş olduğu öğrenildi. Uçuş'un görev yerinin Kayseri olduğu, geçici görevle Hakkari'ye gittiği belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber