Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Temmuz 2014 - 12:53 Yorum: 0

Aydıncık'ta 600 aileye yardım

YOZGAT (AA) - Aydıncık Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi 600 aileye gıda ve nakdi yardım yapıldı.Kaymakamı Nesim Işık, açıklamasında,...

Aydıncık'ta 600 aileye yardım

YOZGAT (AA) - Aydıncık Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi 600 aileye gıda ve nakdi yardım yapıldı.

Kaymakamı Nesim Işık, açıklamasında, ilçe merkezi ile belde ve köylerde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım yapıldığını söyledi.

Ailelerin bir nebze de olsun ihtiyaçlarını gidermeye çalıştıklarını ifade eden Işık, "Ramazan ayı yardımlaşma ve dayanışmanın ön plana çıktığı bir ay. Bu ay biz de devlet olarak ihtiyaç sahibi yaşlı, yetim, kimsesiz, dul ve engellilere öncelik sağlayarak 600 aileye 200’er lira ayni ve nakdi yardım yaptık" diye konuştu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber