Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 30 Mart 2019 - 09:58 Yorum: 0

Aydın’da 1600 jandarma sandık güvenliğini sağlayacak

AYDIN (İHA) – Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde jandarma sorumluluk bölgesindeki 950 seçim sandığının güvenliği...

Aydın’da 1600 jandarma sandık güvenliğini sağlayacak

AYDIN (İHA) – Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde jandarma sorumluluk bölgesindeki 950 seçim sandığının güvenliği için bin 600 personel görevlendirdi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması ve vatandaşların güvenli bir ortamda oy verme görevlerini yerine getirebilmesi amacıyla il genelinde tüm hazırlıklarını tamamladı. Merkez Efeler ilçesi ve diğer 16 ilçede bulunan 540 jandarma sorumluluk bölgesindeki kurulacak 950 sandığın güvenliği için bin 600 jandarma personeli görevlendirildi.

Jandarma ekiplerinin oy verme işleminin başlamasından önce ve oy sayımlarının tamamlanıp sonuçlar açıklanıncaya kadar görevlerinin başında olacakları belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber