Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 20 Nisan 2014 - 18:58 Yorum: 0

Aydın'da 3,5 yaşındaki çocuğun ölümü

Ağabeyinin pompalı av tüfeğiyle oynarken kazayla vurduğu çocuğun cenazesi, toprağa verildi

Aydın'da 3,5 yaşındaki çocuğun ölümü

 AYDIN (AA) - Nazilli ilçesinde 8 yaşındaki ağabeyinin kazayla vurduğu 3,5 yaşındaki çocuğun cenazesi, toprağa verildi.

Yaşamını yitiren Doğukan Efe Koç'un cenazesi, Nazilli Alikuyusu Camisinde kılınan namazın ardından ilçe mezarlığında defnedildi. Çocuğun yakınları, cenazede gazetecilerin görüntü almasına izin vermedi. 

Çocuğun babası Yaşar Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Allah'ın hiç kimseye böyle bir acı yaşatmamasını dileyerek, şöyle konuştu:

"Hepimizin çocuğu var. Atadan kalma, babadan kalma, dededen kalma hepimizin evinde bir silah vardır. Ben böyle olacağını bilseydim inanın o evi yakardım. Bazı insanlar hiç araştırmadan bazı şeyler yazıp çizmişler. Benim yüreğim zaten yanıyor. Savcı izin verdi polis arkadaşlar geldiler, ben savcılıktayken evimde aramalarda bulundular. Bir tane çakı bulamadılar. Çünkü öyle zararlı şeyler yok. Yazmışlar, sanki ben suç örgütü lideriyim. Sanki kendi evimde cephanelik üretiyorum. Pek çok silah koymuşlar sosyal medyada paylaşmışlar. Ben bununla ilgili yasal yollardan hakkımı arayacağım'' diye konuştu.

Nazilli'de 3,5 yaşındaki Doğukan Efe Koç, pompalı av tüfeğiyle oynarken 8 yaşındaki ağabeyi tarafından kazayla vurulmuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber