Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 14 Ekim 2016 - 12:03 Yorum: 0

Aydın’da basketbol aday hakem ve masa görevlisi kursu açılıyor

Basketbol başarısının her geçen gün daha fazla arttığı Aydın'da basketbolda hakemlik veya masa görevlisi olmak isteyenler için basketbol aday hakem ve...

Aydın’da basketbol aday hakem ve masa görevlisi kursu açılıyor

Basketbol başarısının her geçen gün daha fazla arttığı Aydın'da basketbolda hakemlik veya masa görevlisi olmak isteyenler için basketbol aday hakem ve masa görevlisi kursu açılacak. Türkiye Basketbol Federasyonu Aydın İl Temsilciliği tarafından düzenlenecek olan kurs, bölge eğitmeni Doç. Dr. Rıdvan Ekmekçi tarafından verilecek.

Kursa başvuru yapmak isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının en az lise veya dengi okul mezunu olmak, 30 Yaşından büyük olmamak şartı arandığı belirtildi. Konuyla ilgili Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, masa görevlisi olarak başvuru yapacak olanlarda yaş şartı 17 yaşından küçük olmaması gerektiği, hakemlik yapmaya elverişli olduğunu gösterir doktor raporu istendiği belirtildi.

Başvuruların Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde TBF il temsilciliğine yapılacağı belirtilen açıklamada Başvuruların 19 Ekim'de sona ereceği belirtildi. "Oyunu yönetmek için sahaya gel. Kurallar sevginle karar olsun" sloganıyla açılan kurs, Aydın Gençlik Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

Açılacak kurs ile ilgili bilgi veren Türkiye Basketbol Federasyonu Aydın Temsilcisi Ömer Görür, "Aydın basketbol ailesi olarak her geçen gün daha da fazla büyüyor olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Ailemizi daha fazla genişletebilmek ve basketbolu daha fazla kişiye ulaştırabilmek amacıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Basketbol Federasyonumuzun onayı ile bir kurs düzenleyeceğiz. Bu sayede basketbolun bir parçası olmak isteyen herkesi aramıza bekliyoruz. Şunu belirtmek isterim ki açılacak olan bu kurs, il temsilciliklerince düzenlenecek olan son kurstur. Federasyonumuz her geçen gün her anlamda değişim ve gelişim adına farklı uygulamaları hayata geçirmekte olup önümüzdeki yıldan itibaren aday hakem ve masa görevlisi kurslarımız farklı bir sistemde düzenlenecektir. Umarım hep birlikte çok güzel bir kursu daha hep birlikte tamamlarız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber