Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Eylül 2016 - 13:53 Yorum: 0

Aydın’da CHP’nin 93. kuruluş yıl dönümü kutlandı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) kuruluşunun 93. yıl dönümü nedeniyle, CHP Aydın İl Başkanlığı tarafından Atatürk Kent Meydanı'nda bulunan Atatürk...

Aydın’da CHP’nin 93. kuruluş yıl dönümü kutlandı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) kuruluşunun 93. yıl dönümü nedeniyle, CHP Aydın İl Başkanlığı tarafından Atatürk Kent Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

CHP'nin 93'üncü kuruluş yıl dönümü törenine Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, CHP Efeler İlçe Başkanı Selim Gürgün, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakçan ve İl teşkilatı katıldı.

CHP, hukuk ve eğitim gibi toplumsal alanlarda gerçekleştirdiği reformlarla çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'ni biçimlendirdiğini belirten İl Başkanı Bayram İnci,"Türkiye İkinci Dünya Savaşı sonrasında tek parti konumunun tüm olanaklarına karşın çok partili rejime geçişi sağlayarak Türkiye'nin demokratikleşme sürecin de öncü öncü misyonunu sürdürmüştür. Bu kapsamda temel hak ve özgürlükleri geliştirme mücadelesi vermiştir. Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyet değerlerini geliştirerek korumaya ve Türkiye'nin aydınlık yüzünü büyütmeye devam edecektir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün "Benim iki eserim var; Biri Türkiye Cumhuriyet'i diğeri Cumhuriyet Halk Partisi'dir diyerek bizlere miras olarak bıraktığı bu iki büyük esere sonuna kadar sahip çıkacağız. CHP Atatürk'ün partisidir. Saltanata son verenlerin, Cumhuriyet diyenlerin, bir devir kapatıp bir devir açanların partisidir. Her türlü baskıya rağmen, ülkeyi dünya savaşının dışında tutmayı bilenlerin partisidir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak her ne koşulda olursa olsun, bedeli ne olursa olsun Adalet, insan hakları, demokrasiyi, laikliği, sosyal devleti ve hukuk devletini savunacağız ve bunun mücadele etmeye kararlıyız. Bugün Partimizin 93'üncü Kuruluş yıldönümünde başta Ulu Önder Atatürk olmak üzere ülkemizin kurtuluşu ve kuruluşunda ve bu günümüze kadar gelişinde emek verenleri, bu uğurda hayatını yitirenleri saygı ve sevgiyle anıyoruz, ruhları şadolsun" dedi.

Aydın’da CHP’nin 93. kuruluş yıl dönümü kutlandı

Aydın’da CHP’nin 93. kuruluş yıl dönümü kutlandı

Aydın’da CHP’nin 93. kuruluş yıl dönümü kutlandı

Aydın’da CHP’nin 93. kuruluş yıl dönümü kutlandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber