Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Ocak 2021 - 12:23 Yorum: 0

Aydın’da dağlar beyaza boyandı

Türkiye'nin birçok bölgesinde etkili olan soğuk ve yağışlı hava Aydın'ın yüksek kesimlerinde kar yağışı ile kendini gösterirken, dağlar beyaz örtü...

Aydın’da dağlar beyaza boyandı

Türkiye'nin birçok bölgesinde etkili olan soğuk ve yağışlı hava Aydın'ın yüksek kesimlerinde kar yağışı ile kendini gösterirken, dağlar beyaz örtü ile kaplandı.

Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava tüm ülkede etkili olurken, Aydın'da da kendisini hissettirdi. Merkezde sağanak yağmur etkili olurken rakımı yüksek olan dağlık alanlarda ve mahallelerde kar yağışı görüldü. Zaman zaman yoğun kar yağışı gerçekleşirken, dağlar beyaz örtü ile kaplandı. Yüksek kesimlerde yer alan mahalle sakinleri ve kısıtlamayı yaylalardaki evlerinde geçiren bazı vatandaşların karın keyfini çıkardıkları görüldü. Vatandaşlar kar yağışının bu sene geç geldiğini, bundan sonra da yağışların devam etmesi dileğinde bulundu. Soğuk ve yağışlı havanın birkaç gün daha etkili olması bekleniyor.

Aydın’da dağlar beyaza boyandı

Aydın’da dağlar beyaza boyandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber