Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 31 Temmuz 2022 - 12:33 Yorum: 0

Aydın’da doğalgaz kaçağı paniği

Aydın'ın Efeler ilçesinde sabah saatlerinde bir apartmanda doğalgaz kaçağı olduğu ihbarı üzerine hareketli dakikalar yaşandı.

Aydın’da doğalgaz kaçağı paniği

Aydın'ın Efeler ilçesinde sabah saatlerinde bir apartmanda doğalgaz kaçağı olduğu ihbarı üzerine hareketli dakikalar yaşandı.

Olay, Efeler ilçesi Yedieylül Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 1014 Sokak üzerinde bulunan 3 katlı bir apartmanın birinci katında ev sahibi M.A. evde doğalgaz kokusu olduğunu fark etti. M.A. durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, doğalgaz kaçağı olduğu belirtilen bölgede inceleme gerçekleştirdi. İtfaiye ve polis ekipleri muhtemel bir kaçağa karşı mahallede güvenlik önlemi alırken yapılan incelemelerin ardından doğalgaz kaçağı olmadığı tespit edildi. Mahallede kısa süreli doğalgaz paniği yaşanırken, kaçağın olmaması herkese derin bir "oh" çektirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber