Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Kasım 2020 - 20:33 Yorum: 0

Aydın’da hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması getirildi

Kovid-19 ile mücadele kapsamında açıklanan yeni tedbirlerin ardından, tüm Türkiye'de olduğu gibi Aydın genelinde de hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması...

Aydın’da hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması getirildi

Kovid-19 ile mücadele kapsamında açıklanan yeni tedbirlerin ardından, tüm Türkiye'de olduğu gibi Aydın genelinde de hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması getirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından yeni kararlar da belli olurken, Aydın genelinde haftasonu tam kısıtlama uygulanacak. Haftaiçi saat 21.00 ile 05.00 arası uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması, haftasonu tam kısıtlama şeklinde uygulanacak. Cuma akşamı saat 21.00'de başlayacak olan tam kısıtlama Pazartesi saat 05.00'a kadar devam edecek. Hafta içi sokağa çıkma kısıtlaması kararı ise yarın gece başlayacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber