Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Türkiye 19 Şubat 2019 - 08:58 Yorum: 0

Aydın’da ‘Kadın Yöneticiler Cam Tavanı Kırıyor’ etkinliği sürüyor

AYDIN(İHA) – Aydın'ın Efeler ilçesinde "Kadın Yöneticiler Cam Tavanı Kırıyor" başlıklı Avrupa Birliği (AB) projesi kapsamında etkinlikler devam ediyor.

Aydın’da ‘Kadın Yöneticiler Cam Tavanı Kırıyor’ etkinliği sürüyor

AYDIN(İHA) – Aydın'ın Efeler ilçesinde "Kadın Yöneticiler Cam Tavanı Kırıyor" başlıklı Avrupa Birliği (AB) projesi kapsamında etkinlikler devam ediyor.

Adnan Menderes Üniversitesi(ADÜ) yürütücülüğünde, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ruhi Sarpkaya koordinatörlüğünde gerçekleştirilen "Kadın Yöneticiler Cam Tavanı Kırıyor" etkinliği il genelinde milli eğitim kurumlarında görev yapan kadın yöneticilere yönelik olarak sürdürülüyor.

ADÜ, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Aydın Kültürel Gelişim Derneğin işbirliğinde düzenlenen "Kadın Yöneticiler Cam Tavanı Kırıyor" etkinliğin açılış konuşmasını yapan ADÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Cumali Öksüz, gün boyunca devam edecek etkinlikte, Erasmus+Yetişkin Eğitimi Stratejik Ortaklık Projesinin 2. Fikri çıktısı olan "Cam Tavan Eğitim Programı" kapsamın da il genelinde eğitim kurumların da görev yapan kadın yöneticilere yönelik olduğunu ifade ederek, katılımcılara "Cam Tavan Sendromu", "Başa Çıkma Becerileri" ve "Yöneticilik Eğitimi" konularında eğitimlerin verileceğini belirtti.

Cam Tavan Eğitim Programı çerçevesinde katılımcılara, Doç. Dr. Pınar Yengin Sarpkaya "ını sunumun da "Cam Tavan Sendromu" eğitimi, Dr. Ali Serdar ile Doç.Dr. Yalçın Özdemir'in sunumun da "Başa Çıkma Becerileri" eğitimi verilirken, Prof. Dr. Ruhi Sarpkaya tarafından da "Yöneticilik Eğitim" konuların da sunumların gerçekleştirileceği belirtildi.

Tüm gün süren eğitim programın ardından projenin bir sonraki aşamasının da devam edeceği ve bu eğitimler sonunda başarılı olan gönüllü yöneticilerin mentörlük eğitimine alınacağı kaydedildi.

Aydın’da ‘Kadın Yöneticiler Cam Tavanı Kırıyor’ etkinliği sürüyor

Aydın’da ‘Kadın Yöneticiler Cam Tavanı Kırıyor’ etkinliği sürüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber