Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 18 Aralık 2014 - 16:08 Yorum: 0

Aydın'da kapkaç iddiası

Efeler ilçesinde sokakta yürüyen bir kişinin el çantasını alarak kaçtıkları iddia edilen iki şüpheli gözaltına alındı

Aydın'da kapkaç iddiası

AYDIN (AA) - Efeler ilçesinde sokakta yürüyen bir kişinin el çantasını alarak kaçmaya çalıştıkları iddiasıyla yakalanan iki şüpheli gözaltına alındı. 

Alınan bilgiye göre, olay Girne Mahallesi'nde 2133 sokakta meydana geldi. A.E. (19) yönetimindeki çalıntı ve plakasız motosiklet ile arkasında oturan M.C. (18) kaldırımda yürüyen M. Ç.'nin (64) elindeki çantayı alarak kaçtı.

Olayı gören vatandaşların bildirmesinin ardından Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, mobese kameralarından tespit ettikleri şüphelileri yakalamak için harekete geçti.

Takip edildiklerini farkedip motosikletten inerek yayan olarak kaçmak isteyen şüpheliler kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Çeşitli suçlardan sabıka kaydı bulunan M. C. ile A.E, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevkedildi.

Şüphelilerin kaçırdığı ve içinde araba ruhsatı, kredi kartları ve bir miktar para bulunan çanta sahibine teslim edildi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber