Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 20 Ekim 2017 - 15:53 Yorum: 0

Aydın’da okul sporları başlıyor

Spor Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen 2017-2018...

Aydın’da okul sporları başlıyor

Spor Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı ilk ve ortaöğretim kurumları okul spor faaliyetleri Aydın'da başlıyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, merkez ilçe ve ilçelerinde 2016-2017 eğitim öğretim yılında 68 bin 240 sporcu ve sporcu oyuncu öğrenci sayısıyla her üç öğrencinin birine ulaşmış olup bu sene katılımı daha fazla artırarak daha çok öğrenciye ulaşmayı hedefliyor. Aydın'da 2017-2018 Eğitim - Öğretim yılı okul sporları faaliyetlerinin yaklaşık olarak 30 branşta yapılması planlanıyor.

Okul Sporları yarışmaları sonuç bildirme tarihleri doğrultusunda Gençler Hentbol ve Gençler Futsal müsabakaları olmak üzere Kasım ayının ilk haftasında başlayacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda 25 Ekim 2017 Çarşamba günü Saat 13.00'da Hentbol (Gençler), 13.15'te Futsal (Gençler), 14.30'da Basketbol (Gençler A-B) ve 15.30'da Basketbol (Yıldızlar-Küçükler) fikstürlerinin kura çekimi yapılacak.

Aydın’da okul sporları başlıyor

Aydın’da okul sporları başlıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber