Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Ekim 2016 - 15:23 Yorum: 0

Aydın’da orman yangını

Aydın Efeler İlçesi Şahnalı ile Mesutlu Köyü arasında bulunan ormanlık alanda çıkan yangın hızla büyüyor.

Aydın’da orman yangını

Aydın Efeler İlçesi Şahnalı ile Mesutlu Köyü arasında bulunan ormanlık alanda çıkan yangın hızla büyüyor. Yangını söndürmek için ekipler çalışmalara devam ederken, rüzgarın da etkisi ile alevlere kontrol etmenin güç olduğu belirtildi.

Öğleden sonra Şahnalı Deresi Mevkii'nden henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın, bölgede yeni oluşturulan genç orman sahasına ulaştı. Arazinin engebeli ve havanın rüzgarlı olması nedeniyle yangının kontrol altına alınmasında güçlük yaşandığını belirten Mesutlu Mahalle Muhtarı Mehmet Çakıroğlu, yangına orman ekiplerinin yanı sıra vatandaşların da müdahale ettiğini, havadan müdahale edilmedikçe alevlere baş edilmesinin mümkün olmadığını belirtti.

Yangına Aydın'daki arazöz ve ekiplerin müdahale ettiğini bir helikopter ve iki uçak ile havadan da müdahaleye başladıklarını belirten Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri söndürme çalışmalarının yoğun olarak devam ettiğini belirttiler. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin de takviye olarak katıldığı yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Aydın’da orman yangını

Aydın’da orman yangını

Aydın’da orman yangını

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber