Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Ekim 2016 - 17:58 Yorum: 0

Aydın’da polis Kışanak ve Anlı için eylem yapılmasına izin vermedi

Aydın'ın Efeler ilçesinde polis ekipleri aldıkları yoğun güvenlik önlemleriyle Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gülten Kışanak ve...

Aydın’da polis Kışanak ve Anlı için eylem yapılmasına izin vermedi

Aydın'ın Efeler ilçesinde polis ekipleri aldıkları yoğun güvenlik önlemleriyle Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gülten Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasına yönelik eylem yapmak isteyen gruba izin vermedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gülten Kışanak ve Fırat Anlı, PKK'ya yönelik yürütülen bir soruşturma kapsamında gözaltına alınmasının ardından ülke genelinde polis yapılacağı duyurulan eylemler nedeniyle tedbirlerini arttırdı. İçişleri Bakanlığı olası eylemler için müdahale emri verdiği öğrenilirken Aydın'da da polis belli bölgelerde güvenlik tedbiri aldı. HDP Aydın İl Başkanlığı akşam saatlerinde yapacağı eylemin Aydın Valiliği tarafından iptal edilmesi üzerine Yağcılar içerisindeki il binasının bulunduğu sokakta geniş güvenlik önlemi alırken şehir merkezinde tedbirler en üst seviyeye çıkarıldı.

Akşam saatlerinde toplumsal olaylara müdahale araçları tedbir kapsamında Aydın Kent Meydanı'nda toplanıp gerekli önlemleri aldı. Şu an için durumun sakin olduğu Aydın'da Yağcılariçi Çarşısı ve Sevgi Yolu'nda polisin güvenlik önlemleri devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber