Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Temmuz 2014 - 23:33 Yorum: 0

Aydın'da şehit aileleri ve gazilere iftar

AYDIN (AA) - Efeler Belediyesi, Aydın'da ikamet eden şehit aileleri ve gazilere yönelik iftar programı düzenlendi.  Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, programda yaptığı konuşmada, katılımlarından...

Aydın'da şehit aileleri ve gazilere iftar

AYDIN (AA) - Efeler Belediyesi, Aydın'da ikamet eden şehit aileleri ve gazilere yönelik iftar programı düzenlendi.  

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, programda yaptığı konuşmada, katılımlarından dolayı şehit yakınları ve gazilere teşekkür etti.  

Şehitlerin acısının yalnızca düştüğü yeri yakmaması gerektiğini anlatan Özakcan, şunları kaydetti: 

"Şehitlerimizi sadece belirli günlerde hatırlamıyoruz. Şehit ve gazilerimizin hepimizin, milletimizin gönlünde ayrı bir yeri vardır. Bu akşam bir iftar sofrasında sizlerle birlikte olmaktan büyük şeref duyuyoruz. Hepinize minnet, şükran borçluyuz. Bir kez daha mübarek Kadir Gecesi'nde bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum."

Aydın Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Sevil Esin ise duyarlılığından dolayı başkan Özakcan'a teşekkürlerini iletti. 

Programda şehit aileleri ve gazilerle görüşüp sohbet eden Özakcan, talep ve sıkıntıları dinledi.       

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber