Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Nisan 2020 - 10:18 Yorum: 0

Aydın’da sesiz kutlama

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Aydın'da sessiz bir etkinlikle kutlandı.

Aydın’da sesiz kutlama

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Aydın'da sessiz bir etkinlikle kutlandı. Çocukların bayramında çocuklar evde kalınca meydanda çocuk sesleri yerine kuş sesleri yankılandı. 6 kişiden oluşan heyet Atatürk anıtına çelenk sunup saygı duruşu ve İstiklal Marşımızı okudu.

Virüs salgını tehdidi nedeniyle öğrenciler katılmadığı için oldukça sesiz ve sakin olarak gerçekleştirilen törene Korna virüsünden yeni kurtulan Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş katılamadığı için yerine yardımcısı Ahmet Hünük vekalet etti. Milli Eğitim Müdür yardımcılarından oluşan 6 kişilik heyet tarafından çelenk sunumunun ardından tören sona erdi. Kutlamaların ise akşama kadar çeşitli programlar ile uzaktan ve sesli yönetmelerle devam edeceği belirtildi.

Aydın İl Milli Eğitim Müdür vekili Ahmet Hünük, programların akşam saat 21:00'e kadar devam edeceğini akşam 21:00'de okunacak İstiklal Marşı'na herkesi balkonlarından katılmaya davet etti.

Aydın’da sesiz kutlama

Aydın’da sesiz kutlama

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber