Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 02 Eylül 2014 - 16:08 Yorum: 0

Aydın'da silahlı kavga: 2 yaralı

Efeler ilçesindeki bir kahvehanede çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı

Aydın'da silahlı kavga: 2 yaralı

AYDIN (AA) – Aydın’ın Efeler ilçesindeki bir kahvehanede çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgilere göre, Osman Yozgatlı Mahallesi, Cezaevi Bulvarı’ndaki bir kahvehanede meydana gelen olayda Bedri O. (60), yaklaşık 40 gün önce Nazilli'de oğlu Aytaç O'u pompalı tüfekle vurarak öldüren Vedat G'nin babası Celal G. ile tartıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Bedri O, Celal G'ye tabancayla ateş ederek yaraladı. Bu sırada kahvehanede müşteri olarak oturan Ziyaettin T. (54) de seken kurşunlarla yaralandı. 

Olayda ağır yaralanan Celal G. ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne, Ziyaettin T. ise Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Çok sayıda çevik kuvvet polisi ve TOMA'nın sevk edildiği olayın ardından duruma tepki gösteren Ziyaettin T'nin yakınları ile emniyet güçleri arasında arbede yaşandı. 

Polis, taşlı saldırı nedeniyle olaya biber gazı ile müdahale etti.  

Olayın ardından kaçan şüpheli Bedri O'un yakalanması için çalışma başlatılırken cezaevi çıkışında Vedat G'yi birlikte takip ettikleri belirlenen kızı Emel Ö. (32) gözaltına alındı. 

Yaralama olayıyla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber