Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2016 - 21:23 Yorum: 0

Aydın’da trafik kazası

Aydın'da akşam saatlerinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı, 6 araçta maddi hasar meydana geldi.

Aydın’da trafik kazası

Aydın'da akşam saatlerinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı, 6 araçta maddi hasar meydana geldi. Çevredeki vatandaşlar bölgede sürekli kazaların yaşandığını belirterek Ali İhsan Paşa Bulvarı ile Mimar Sinan Bulvarı Kavşağı'na trafik lambası takılmasını istediler.

Kaza akşam saatlerinde Mimar Sinan Mahallesi Son Durak yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre mutfak tüpü servisi yapan Mutlu A. yönetimindeki 09 EJ 612 plakalı araç ile Mehmet Hafit D. Yönetimindeki 09 H 503 plakalı araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan araçlar bu defa yol kenarında park halinde olan araçlara çarptı. Kazada 09 HK 503 plakalı resmi aracın sürücüsü Mehmet Hafit D. ile tüp dağıtım kamyonetinde bulunan Mustafa Ü.isimli yolcu yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu belirtilirken, araçta sıkışan sürücüler ve kaza yapan araçlardan birinin tüp taşıması nedeniyle itfaiye ekipleri bölgede tedbir aldı.

Kazada yol kenarı park halinde bulunan 41HF 320, 09 HK 618, 09 DD 588 ve 34 BC 9533 plakalı araçlarda da maddi hasar meydana geldi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber