Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Kasım 2014 - 17:48 Yorum: 0

Aydın'da uyuşturucu operasyonu

Kuşadası'nda düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1,5 kilogram esrar maddesi ele geçirilirken, 2 kişi tutuklandı

Aydın'da uyuşturucu operasyonu

AYDIN (AA) - Kuşadası'nda düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1,5 kilogram esrar maddesi ele geçirilirken, 2 kişi tutuklandı. 

Alınan bilgiye göre, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde temin edip sattıkları iddiasıyla 3 aydan bu yana takip edilen E.T (35) ve M.B'nin (40) Davutlar Mahallesi'nde kaldıkları eve baskın düzenlendi. 

Baskında gözaltına alınan şahısların sürekli girip çıktıkları belirlenen ormanlık alanda narkotik köpeği ile yapılan aramada, toprağa gömülü vaziyette 1,5 kilogram esrar maddesi ele geçirildi. 

E.T. ve M.B, emniyetteki sorgularının ardından çıkarıldıkları Kuşadası Adliyesi'nde tutuklanarak Söke Cezaevi'ne gönderildi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber