Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Sami Er
Asayiş 15 Ocak 2017 - 20:08 Yorum: 0

Aydın’da ’yol’ cinayeti

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, traktörüyle yaşlı bir kadının odunlarını taşıyan evli ve iki çocuk babası Hüseyin Küçük (36), köye dönüş yolunda...

Aydın’da ’yol’ cinayeti

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, traktörüyle yaşlı bir kadının odunlarını taşıyan evli ve iki çocuk babası Hüseyin Küçük (36), köye dönüş yolunda tartıştığı akrabası tarafından av tüfeğiyle vuruldu. Ağır yaralanan Küçük, traktörün üzerinde hayatını kaybetti.

Olay, akşam saatlerinde Nazilli'nin Kozdere Mahallesi girişinde bulunan patika yolda meydana geldi. İddiaya göre; akrabası Elveda Tarçın isimli yaşlı kadın, 36 yaşındaki Hüseyin Küçük'ten evine odun getirmesini istedi. Küçük, traktörüne bahçeden odunları yükledikten sonra patika yoldan traktörüyle köye dönerken, daha önce yol meselesinden dolayı tartıştığı ve psikolojik tedavi gören akrabası Mehmet U. ile karşılaştı. Yanında bulunan av tüfeğiyle akrabası Hüseyin Küçük'e 1 el ateş ettiği ileri sürülen U., kayıplara karıştı. İki çocuk babası Hüseyin Küçük olay yerinde hayatını kaybederken, silah sesini duyan köylüler 112 Acil Servis ile jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Küçük'ün olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit ederken, jandarma ise cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Cinayet zanlısı her yerde aranıyor

Mahalle sakinleri tarafından sevilen ve sakin biri olarak tarif edilen Hüseyin Küçük'ün kayınpederinin de daha önce cinayete kurban gittiği belirtildi. Hayatını kaybeden Küçük'ün, son günlerde psikolojik tedavi gördüğü ileri sürülen bahçe komşusu olan akrabası Mehmet U. ile yol kavgası yaşadığı öğrenildi. Cinayet zanlısı olduğu öne sürülen akrabası U.'nun sabah evden çıkarken eşinden helallik istediği belirtildi. Jandarma ekiplerinin, Hüseyin Küçük'ün katil zanlısının yakalanması için Mobese ve iş yeri kameralarını incelemeye aldığı bildirildi. Ayrıca kayıplara karışan zanlının 1.70 boylarında, esmer tenli ve ayağında çizmesi olduğu polis telsizlerine yansırken, suç aleti olan silahın da yanında olduğu bilgisi paylaşıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber