Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 20 Ağustos 2016 - 08:48 Yorum: 0

Aydın’da ziraat odaları çiftçinin sorunlarına çözüm arıyor

Aydın Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Karacasu ilçesi Ziraat Odası Salonun da gerçekleştirildi.

Aydın’da ziraat odaları çiftçinin sorunlarına çözüm arıyor

Aydın Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Karacasu ilçesi Ziraat Odası Salonun da gerçekleştirildi.

Efeler Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı, başkanlığında gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu toplantısın da, hayvancılık ta kış öncesi alınması gereken tedbirler, dane mısır ve salaşlık mısır üreticilerin yaşamış olduğu sorunlara çözüm arandığı belirtildi.

Toplantı sonrası gazetecilere bir açıklama yapan Başkan Posacı, yaşanan terör olaylarını kınadığını belirterek, Temmuz ayı içerisinde yapılması gereke Aydın Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, yaşanan darbe girişimi nedeniyle Ağustos ayına ertelendiğini ifade etti.

Süt fiyatların da yaşanan istikrarsızlık üreticiyi tedirgin ettiğini kaydeden Posacı, piyasada süt fiyatlar da yaşanan durgunluk ve buna bağlı olarak kış öncesi girdi kalemlerindeki pahalılık hayvan üreticilerini endişelendirdiğini belirtti.

Bölge çiftçilerin yaşamış olduğu sorunlarının giderilmesi için Ziraat Odaları yöneticileri olarak çaba sarf ettiklerini belirten Posacı, Gıda Tarım ve Hayvancılık il Müdürlüğü işbirliğin de TBMM tarım komisyonu üyeleri ve ilgili bakanlık yetkilileri ile irtibat halinde olduklarını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber