Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 30 Eylül 2014 - 21:28 Yorum: 0

Aydın'daki eski belediye başkanına silahlı saldırı

Kuşadası ilçesine bağlı, mahalle statüsüne dönüştürülen Davutlar'ın eski belde belediye başkanı Adem Tuna'nın silahlı saldırı sonucu yaralanmasıyla ilgili bir kişi gözaltına alındı

Aydın'daki eski belediye başkanına silahlı saldırı

AYDIN (AA) - Kuşadası ilçesine bağlı, mahalle statüsüne dönüştürülen Davutlar'ın eski belde belediye başkanı Adem Tuna'nın silahlı saldırı sonucu yaralanmasıyla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Görgü tanıklarının verdiği eşkal doğrultusunda soruşturma başlatan polis ve jandarma ekipleri,  daha önce de Tuna ve ailesini tehdit ettiği öne sürülen  B.E'yi Davutlar Mahallesi'ndeki evinde gözaltına aldı.

Zanlının sorgusunun sürdüğü belirtildi.

Öte yandan Kuşadası Devlet Hastanesine kaldırılan Tuna'nın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.

Adem Tuna, Cumhuriyet Meydanı'nda park halindeki otomobiline ilerlerken, açılan ateş sonucu yaralanmış, ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber