Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 04 Mart 2015 - 15:23 Yorum: 0

Aydın'dan Güce Anaokulu'na eğitim yardımı

GİRESUN (AA) - Aydın Efeler İstiklal Anaokulu Müdürlüğü ve Aydın Efeler Unicef Milli Komitesi Seyda Kayhan Anaokulu Müdürlüğü tarafından Güce Anaokulu’na boya kalemleri, boyama kitapları,...

Aydın'dan Güce Anaokulu'na eğitim yardımı

GİRESUN (AA) - Aydın Efeler İstiklal Anaokulu Müdürlüğü ve Aydın Efeler Unicef Milli Komitesi Seyda Kayhan Anaokulu Müdürlüğü tarafından Güce Anaokulu’na boya kalemleri, boyama kitapları, zeka gelişim setleri ve oyuncak gönderildi.

Gönderilen eğitim materyali İlçe Milli Eğitim Müdürü Altan Ekmen ve Şube Müdürü Mehmet Akçıl tarafından Güce Anaokulu Müdiresi Mücevher  Demirbilek'e teslim edildi.

Ekmen, Aydın Efeler İstiklal Anaokulu Müdürlüğü ve Aydın Efeler Unicef Milli Komitesi Seyda Kayhan Anaokulu Müdürlüğüne anlamlı yardımlarından dolayı teşekkür etti.

"İlçemizde eğitim veren anaokulumuza yapılan bu anlamlı yardım bizleri çok mutlu etti" diyen Ekmen, "Yapılan bu yardımlar sayesinde sınıflarımız çok daha donanımlı olacak. Bizler ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğrencilerimize daima hizmetin en güzelini sunmaya çalışıyoruz. Güce ilçemizde anasınıfı çağındaki çocukların okullaşmasının yüzde100'e ulaştırmanın da gayreti içindeyiz. Bu eğitim yardımlarının ilçemiz anaokuluna kazandırılmasına vesile olan Şube Müdürü Mehmet Akçıl’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadesinde bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber