Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Temmuz 2014 - 17:33 Yorum: 0

Aydın'dan kısa kısa

Atabay basın bayramını kutladı

Aydın'dan kısa kısa

AYDIN (AA) - Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, gazetecilerin 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutladı.

Didim Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda ilçede görev yapan gazetecilerle bir araya gelen belediye başkanı Deniz Atabay, 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutladı. Bayram nedeniyle gazetecilere çiçek ve hediye veren Atabay, gazetecilerin zor bir görevi ifa ettiklerini söyledi.

İlçede devam eden çalışmalar hakkında da bilgi veren Atabay, Altınkum'da misafirlerin güvenliği amacıyla oluşturdukları polis ve zabıta noktasının 2 gün sonra hizmete gireceğini, ilçeye bir kültür sarayı yapmayı planladıklarını ifade etti. Atabay, daha sonar basın mensuplarıyla fotoğraf çektirdi.

- ​Didim'de Kur'an kursu

Halk Eğitim Merkezi ile Hayrat Vakfı iş birliğiyle düzenlenen Kuran-ı kerim kursunu tamamlayan öğrencilere törenle belge verildi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Çoban, 7-15 yaş arasındaki çocuklara yönelik düzenlenen kursun tamamlandığını belirterek, "Burada edinilen bilgiler çocuklarımıza ömür boyu lazım olacak. Güzel bir eğitim süreci olduğunuzu düşünüyorum. Dışarıda eğlenmek ve gezmek yerine bu eğitimleri aldığınız için sizleri de ayrıca kutluyorum" dedi.

- Çine'de limon fiyatındaki artış

Çine Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Derneği Başkanı Ramazan Madran, halk pazarında fiyatı en çok artan ürünün limon olduğunu söyledi.

Limonun önceki yıllara göre daha az miktarda depolandığından hasat dönemine 3 ay kala piyasada yok denecek kadar azaldığına dikkati çeken Madran, önceki haftalarda kilosu 5 liradan satılan limonun fiyatının son gürlerde 8-9 liraya kadar yükseldiğini bildirdi. 

Hasat döneminin başlamaması ve depolardaki limon miktarının azalmasından dolayı limon fiyatlarının arttığını ifade eden Madran "Yeni dönem limon hasadı ekim ayı başında başlayacak ve nisan ayının sonuna kadar sürecek. Eylül ayının sonuna kadar limon sıkıntısının yaşanması doğal" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber