Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 30 Eylül 2014 - 20:08 Yorum: 0

Aydın'dan kısa kısa

Vekaletle kurban kesiminin arttığı bildirildi

Aydın'dan kısa kısa

AYDIN (AA) - Çine Müftüsü Feyyaz İdin Türkiye Diyanet Vakfı aracılığı ile vekaletle kurban kesimine ilginin her geçen yıl arttığını belirtti.

İdin, yaptığı açıklamada, 2013 yılında 89 bin 27 vekaletle kurban kesildiğini, bu sene vakfın ülke genelinde hedefinin 150 bin olduğunu söyledi.

Kurban hizmetinde ayrım yapılmadığını kaydeden İdin, "Dünyada nerede mağdur insanlar var, aç insanlar var, mülteci durumuna düşen insanlar var, bunlara yardım eli uzatılmaktadır. Kurban hassas davranılması gereken bir konudur. Vakfımız bu ibadete de rehber olmaktadır" diye konuştu.

- Nazilli Ticaret Odası eylül ayı olağan meclis toplantısı

Nazilli Ticaret Odası'nın eylül ayı meclis toplantısında Nazilli Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sunay Güler, müdürlüğün çalışmaları ve tarımsal destekleri hakkında bilgi verdi.

Son yıllarda devletin tarımsal desteklerinin artmasıyla tarıma olan ilginin de arttığını belirten Güler, "Nazilli ve çevresi tarımsal ürün çeşitliliği ve kalitesi açısından bulunmaz imkanlara sahip konumdadır. Özellikle incir, kestane, çilek, zeytin, zeytinyağı gibi ürünlerde bölgemizdeki ürün kalitesi dünya standartlarının oldukça üzerindedir" diye konuştu.

- Çineli atıcıların başarısı

Çineli atıcı Sabri Özen, katıldığı Koçarlı Kaymakamlık Kupası'nda birinci oldu. Aynı ilçeden diğer atıcı Fatih Yetişkin is Muğla'daki trap yarışmasında üçüncülük elde etti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber