Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Ekim 2014 - 20:13 Yorum: 0

Aydın'dan kısa kısa

Kuşadası Belediyesi Erkan Yücel Sahnesi, pazartesi günü perdelerini açacak

Aydın'dan kısa kısa

AYDIN (AA) - Kuşadası Belediyesi Erkan Yücel Sahnesi'nin, tadilatın ardından, pazartesi günü perdelerini açacağı bildirildi.

Kuşadası’nda 1985 yılında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden oyuncu Erkan Yücel’in adının verildiği sahnenin açılışına, Yücel’in eşi Şükran Yücel de katılacak.

Tiyatro ve sinema sanatçısı Mehmet Esatoğlu’nun sunumunu yapacağı açılışta, Mesut Kara’nın hazırladığı Erkan Yücel belgeselinin gösterimi yapılacak.

- İncirliova'da "Yaşlı Çınarla" projesi

İncirliova Kaymakamı Adem Ünal, "Yaşlı Çınarla" projesi çerçevesinde, yaşlıları evinde ziyaret edip, dertlerini dinliyor.

Son olarak iki hafta önce eşi vefat eden Rabia Sever’i ziyaret eden Ünal, "Hem taziyede bulunduk hem de doktorlarımız tarafından sağlık kontrolünden geçmesini sağladık. Yaşlılarımızı evde ziyaretler, bundan sonra da devam edecektir" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber