Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Kasım 2014 - 19:18 Yorum: 0

Aydın'dan kısa kısa

Etkili yağış sonrası kirlenen Altınkum Plajı temizlendi

Aydın'dan kısa kısa

AYDIN (AA) - Didim'de önceki gece etkili olan yağış sonrası kirlenen Altınkum Plajı, belediye ekipleri tarafından temizlendi.

Didim Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışma sonrası çoğu ambalaj atığı olan 3 traktör çöp toplandı. 

- Galatasaraylı taraftarlar valiyi ziyaret etti

Aydın Galatasaray Taraftar Derneği yönetim kurulu üyeleri, Vali Erol Ayyıldız'ı makamında ziyaret etti.

Dernek Başkanı Eralp Atay, Aralık ayında Galatasaraylılar Gecesi düzenleyeceklerini, Vali Ayyıldız'ı da bu gecede görmekten mutlu olacakları ifade etti.

Kendisinin iyi bir Galatasaray taraftarı olduğunu söyleyen Vali Ayyıldız, Aydın'da taraftar derneğinin kurulmuş olmasından mutlu olduğunu bildirdi.

- "Yarınlarımız Aydın Olsun" projesi

Aydın Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığını İzleme Merkezi Aydın İl Temsilciliği tarafından “Yarınlarımız Aydın Olsun” projesi başlatıldı. 

Uyuşturucu madde kullanımı ve bağımlılığa karşı farkındalık yaratmayı amaçlayan proje kapsamında 25 Kasım 2014'de İl Kültür Müdürlüğü Dr. Hidayet Sayın Tiyatro Salonu'nda“ Yarınlara Geç Kalmadan”  isimli tiyatro oyununun sahneleneceği kaydedildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber