Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Kasım 2014 - 18:08 Yorum: 0

Aydın'dan kısa kısa

Söke Belediyesi araç bakım ve onarım tesisleri hizmete girdi

Aydın'dan kısa kısa

AYDIN (AA) - Söke ilçesinde belediye tarafından kurulan araç bakım ve onarım tesisi hizmete girdi.

Söke Belediyesi'nden yapılan açıklamada, şantiye alanına kurulan tesiste, belediye araçlarının ön bakım ve onarımlarının yapılabildiği belirtildi.

Tesisin ilçeye büyük fayda sağlayacağını belirten Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, "Belediye araçlarımızın özlük dosyası oluşturuluyor. Araçlarımızın düzenli takipleri yapılacak. Maddi ve zamandan tasarruf edilerek, araçlarımızın birçok bakım ve arızasını kendi kadememizde gidereceğiz. En azından bakımları için dışarı gidecek araçların ön bakımlarının kendi bünyemizde yapılmasını, nelere gereksinimi olduğunu tespit edebileceğiz" dedi.

- İŞKUR Hizmetleri Söke'de anlatıldı

Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Söke Ticaret Odası toplantı salonunda Söke’de bulunan işverenlerin katılımı ile bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıda konuşan Söke SGK Müdürü Recai Sani Balcıoğlu, İŞKUR bünyesinde işçi ve işverenlere yönelik yaptıkları çalışmaları anlattı

Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Rahmi Terzi de Türkiye'de ve dünyadaki işsizlik oranlarına değindi.

- AK Parti Söke İlçe Teşkilatı'nda görev dağılımı

AK Parti Söke Teşkilatı, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen ilçe kongresi sonrasında Fatih Gürer başkanlığında yaptığı toplantıda görev dağılımını yaptı.

Toplantıda, Mehmet Ali Oklay siyasi ve hukuki işler sorumluluğuna, Kağan Durmuş Görecek seçim işleri başkanlığına, Esin Özhavutçu tanıtım ve medya sorumluluğuna, Nizamettin Karataş dış ilişkiler sorumluluğuna, Levent Bozkurtsosyal ilişkiler sorumluluğuna, Kadir Ünal yerel yönetimler sorumluluğuna, Murat Candal ekonomi işleri sorumluluğuna, Arzu Telef halkla ilişkiler sorumluluğuna, Hüseyin Bilgili mali ve idari işler sorumluluğuna, Hilmi Özcan araştırma ve geliştirme sorumluluğuna, Hüseyin Karakaya ilçe sekreterliği görevine getirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber