Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Aralık 2014 - 13:03 Yorum: 0

Aydın'dan kısa kısa

Nazilli İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde aşure günü düzenlendi

Aydın'dan kısa kısa

AYDIN (AA) – Nazilli İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde aşure günü düzenlendi.

Okul Aile Birliği tarafından Nazilli İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen etkinlikte yaklaşık 2 bin kişiye aşure dağıtıldı.

Okul Aile Birliği Başkanı Okşan Serttaş, "İbn-i Sina Mesleki ve Teknik  Anadolu lisesi olarak biz her yıl aşure etkinliğimizi yapıyoruz. Okul Aile Birliğimiz ve velilerimizin katkılarıyla hem hayır yapıyoruz, hem de okulumuzu tanıtma imkanı buluyoruz. Önümüzdeki günlerde de pilav günlerimiz, bahar şenliklerimiz, mezuniyet törenlerimiz olacak" dedi.

- Nazilli Belediyespor'dan  Kaymakam Özarslan'a ziyaret

 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un onursal başkanı, teknik heyet ve bazı futbolcular iç saha maçlarının tamamına gelen Yenipazar Kaymakamı Hakan Özarslan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özarslan, ligin ikinci yarısında da Nazilli Belediyesporun iç saha maçlarını takip edeceğini belirtti.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık da tüm Aydın protokolünü Nazilli'deki maçlara beklediklerini söyledi.

Ziyarette Kaymakam Özarslan'a isminin yazıldığı 10 numaralı takım forması hediye edildi.

- Söke Belediyesi araç havuz sistemiyle bütçe tasarufu sağlandı

Söke  Belediye Başkanı Süleyman Toyran, araçların sevk ve idaresinin daha düzenli olması için oluşturulan "araç havuz sistemi" ile akaryakıt gideri başta olmak üzere tüm araç giderlerinde önemli oranda tasarruf sağlanarak bütçeye katkı sağladıklarını söyledi.

Büyükşehir Yasası ile  hizmet alanlarının büyüdüğünü, vatandaşlara hizmetin zamanında ve tam olarak ulaşabilmesi için araçların sevk ve idaresinin çok önemli olduğunu belirten Toyran, "Yaptığımız araştırmalar neticesinde müdürlüklerimiz bünyesinde bulunan araçların sevk ve idarelerinde aksaklıklar yaşandığı, yakıt, yedek parça, bakım, onarım gibi giderlerin kontrolünde güçlükler yaşandığını tespit ettik. Bu nedenle araç havuz sistemi kurulması ihtiyacı doğdu. Kurulan araç havuz sistemi sayesinde bir çok gider kaleminde tasarruf ederek bütçeye katkı sağladık" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber