Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 20 Aralık 2014 - 16:13 Yorum: 0

Aydın'dan kısa kısa

Nazilli'de 10 yıldır pazar duası okuyan cami imamına teşekkür belgesi verildi

Aydın'dan kısa kısa

AYDIN (AA) - Nazilli'de 10 yıldır pazar duası okuyan Yeni Sanayi Cumhuriyet Camisi İmamı İsmail Düzyol'a teşekkür belgesi verildi.

Düzyol'a belgesini teslim eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ilçede 10 yıldır pazarların dua ile açıldığını hatırlattı. 

Belediye merkezi hoparlöründen Düzyol'un hiçbir karşılık beklemeksizin yıllardır pazar duası yaptığını belirten Alıcık, "Hocamız 2004 yılından bu yana gönüllü olarak bu hizmeti sürdürüyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Dua geleneğinin bundan sonra da sürmesini temenni ediyoruz" dedi. 

Düzyol ise pazarların dua ile açılmasının berekete vesile olduğunu ifade ederek duyarlılığından dolayı Alıcık'a teşekkür etti.

- Üniversite öğrencilerinden eğitim yardımı 

Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi öğrencileri, Koçarlı Mersinbelen İlkokulu öğrencilerine eğitim yardımı yaptı. 

Üniversite öğrencileri, Koçarlı Belediyesi ile ilçe milli eğitim müdürlüğünce hayata geçirilen, "Umutları Büyütüyoruz Projesi" kapsamında, kitap ve kırtasiye yardımında bulundu.  

Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, etkinlikte yaptığı konuşmada, üniversite öğrencilerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. 

Üniversite öğrencileri yardım programının ardından Koçarlı'nın tarihi ve turistik mekanlarını dolaştı.  

- OSB girişine sinyalizasyon sistemi

Nazilli Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) çevreyolu girişine, Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce sinyalizasyon sistemi kuruldu. 

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, OSB'ye dönüş yapacak araçların trafik güvenliğini tehlikeye soktuğunu, bu nedenle sistemi hayata geçirdiklerini söyledi. 

Trafiği daha güvenli hale geleceğini belirten Alıcık, "Çevre yolunda özellikle ağır tonajlı araçların dönüşlerinde tehlike yaşanıyordu. Bundan böyle çevre yolunda seyreden araçlar daha güvenli olacak" dedi.  

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber