Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Aralık 2014 - 18:48 Yorum: 0

Aydın'dan kısa kısa

AYDIN (AA) - Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, görevine yeni atanan meslek lisesi müdürlerini ziyaret etti.  Arslan, ilçede yeni göreve atanan meslek liseleri müdürlerini ziyaret...

Aydın'dan kısa kısa

AYDIN (AA) - Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, görevine yeni atanan meslek lisesi müdürlerini ziyaret etti. 

 Arslan, ilçede yeni göreve atanan meslek liseleri müdürlerini ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi. 

Ziyaretlerine ilişkin gazetecilere açıklamalarda bulunan Arslan, Türkiye'de işsizlik sorununun mesleki eğitim veren donanımlı meslek liseleriyle aşılabileceğini söyledi. 

 Bu çerçevede meslek lisesi müdürlerini ziyaret ederek, yanlarında oldukları mesajını vermek istediğini ifade eden Arslan, şunları söyledi:

"Ülkemizin ve ilçemizin en büyük ve acil çözüm bekleyen sorunu işsizliktir. Çalışabilir yaştaki genç nüfusun meslek sahibi olmaması üzücüdür. Meslek liselerinin işsizlik sorununun çözümünde önemli rolü bulunduğuna inanıyoruz. Meslek lisesi müdürlerini ziyaretimizde kendileriyle sürekli ve sürdürülebilir çalışmalara imza atmak istediğimizi vurguladık."

-Kuşadalı aşçılardan belediyeye ziyaret 

Kuşadası Aşçılar Derneği Başkanı Uğur Apak ve yönetim kurulu üyeleri, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'yı makamında ziyaret etti. 

Belediye başkanı Kayalı ile yöresel yemek yarışması ve Aşçılar Haftası etkinlikleriyle ilgili fikir alışverişinde bulunan Apak, "Turizmin görünmeyen yüzü ve en ağır bölüm olan mutfaktayız. Kuşadası'nda turizm her geçen yıl ivme kazanıyor. Aşçılar olarak gelecek için umutluyuz" dedi. 

 Kuşadası'nın bir dünya kenti haline geldiğine işaret eden Kayalı da "Bundan sonra düzenleyeceğimiz etkinlikler ve yarışmaları bu bilinç içerisinde organize etmeliyiz. Bu noktada aşçılarımızın öneri ve işbirliği taleplerini önemsiyoruz" diye konuştu. 

-Kuşadası Belediyesi'nden doğa gezisi

Kuşadası Belediyesi Kültür Müdürlüğü'nce, Doğanbey Mahallesi, Büyük Menderes Deltası ve milli parka gezi düzenlendi. 

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ile eşi Nil Kayalı'nın da katıldığı etkinlikte, gezi güzergahındaki doğal zenginliklerle ilgili arkeolog Levent Kutbay tarafından katılımcılara bilgi verildi.

Milli parkın yılda 40 bin ziyaretçiyi ağırladığını dile getiren Kutbay, kuş gözlemciliği, botanik turu, doğa sporları ve eko turizm programları ile mekanın büyük önem taşıdığını kaydetti. 

Kutbay, milli parkın eksikliklerini giderip daha kullanışlı hale getirmek için çaba harcadıklarını sözlerine ekledi.  

- MHP Didim İlçe Başkanlığına İlter seçildi

MHP Didim İlçe Başkanlığı görevine Levent İlter seçildi. 

Didim Ticaret Odası Aytaç-Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezi'nde yapılan MHP Didim İlçe Başkanlığı Kongresi'nde, mevcut ilçe başkanı Can Atas ile Levent İlter yönetimindeki listeler yarıştı. 

Kongrede, geçerli 268 oyun 158'ini alan İlter, ilçe başkanlığı görevine seçildi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber