Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Mart 2015 - 14:58 Yorum: 0

Aydın'dan kısa kısa

İncirliova Orhan Gazi Mehteran Sevenler Derneği engelliye tekerlekli sandalye hediye etti

Aydın'dan kısa kısa

AYDIN (AA) - İncirliova Orhan Gazi Mehteran Sevenler Derneği, geçirdiği trafik kazası sonucu yürüme engelli olan Yakup Atdemir'e (55) tekerlekli sandalye hediye etti.

İncirliova Orhan Gazi Mehteran Sevenler Derneği Başkanı Yılmaz Çelik ve Mehteran Başı Orhan Korkusuz, Efeler ilçesi Kemer Mahallesinde yaşayan Atdemir'e tekerlekli sandalyesini teslim etti.

Atdemir "31 yıl önce geçirdiğim trafik kazası beni iki ayağımdan etti. Yıllardan beri bu şekilde yaşamaya çalışıyorum. Tekerlekli sandalyem olmadığı için, komşumun tekerlekli sandalyesini dönüşümlü olarak kullanmak zorunda kalıyorduk. Bana bugün tekerlekli sandalye vererek adeta iki ayağımı bana geriye verdiler çok mutluyum" diye konuştu.

- Her bebek için fidan

İncirliova ilçesinde ikinci genel kurul toplantısını yapan Kent Konseyi, her doğan bebek için fidan dikme kararı aldı.

Kent Konseyi Başkanı Baki Aslantaş, ocak ayı itibariyle İncirliova'da doğan her çocuk için bir fidan dikileceğini ifade ederek, "Fidanların üzerine bebeğin adı soyadı yazılarak ebeveynlerine teslim edeceğiz. Aile bireyleri de fidanları, ağaçların az olduğu alanlara dikebilecek" dedi.

- Evi yanan aileye yardım

Koçarlı İlçesi Çulhalar Mahallesi'nde evi yangında kullanılamaz hale gelen Rana Dikenkuşu'na, Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk yardım sözü verdi.

Dikenkuşu'na geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Öztürk, evi tamamen yenileyeceklerini kaydetti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber