Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Haziran 2016 - 13:08 Yorum: 0

Aydın’ın En Başarılı Milletvekili; Mustafa Savaş

Ege Bölgesi'nde İzmir, Denizli, Manisa, Aydın ve Muğla illerinde 8 bin 250 kişi üzerinde yapılan siyasi anket sonuçları göre, en başarılı milletvekili...

Aydın’ın En Başarılı Milletvekili; Mustafa Savaş

Ege Bölgesi'nde İzmir, Denizli, Manisa, Aydın ve Muğla illerinde 8 bin 250 kişi üzerinde yapılan siyasi anket sonuçları göre, en başarılı milletvekili kategorisinde ilk sırayı AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş aldı.

Yapılan anket sonuçlarına göre, Aydın En Başarılı Milletvekili yüzde 35.8 oy oranıyla AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş oldu. İkinci sırada ise yüzde 32.8 oyla CHP'li Milletvekili Bülent Tezcan ikinci sıraya yerleşti. İzmirli seçmenlerim TBMM'de görmek istediği isimler sıralamasında da Haldun Haşmet Aysan ilk sırayı göğüsledi. Aydın'ın En Başarılı Belediye Başkanı ise yüzde 52 oyla Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık olurken, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan yüzde 50.2'lik Alıcık'ın hemen arkasında yer aldı.

"AYDIN'DA AK PARTİ CHP'NİN HEMEN PEŞİNDE"

Aydın'da yapılan anket sonuçlarında da "Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?" sorusuna seçmenler, yüzde 40.5 oy oranıyla CHP yanıtını verdi. Sıralamada yüzde 35.2 ile AK Parti ikinci, yüzde 15.5 ile MHP üçüncü oldu. Aydın'da 1 Kasım genel seçimlerinden sonra oylarını tek yükselten parti AK Parti oldu.

Aydın’ın En Başarılı Milletvekili; Mustafa Savaş

Aydın’ın En Başarılı Milletvekili; Mustafa Savaş

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber