Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 19 Eylül 2021 - 09:58 Yorum: 0

Aydın’ın Sultanları Balkan Kupası’nda adını finale yazdırdı

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen "Kadınlar Voleybol Balkan Şampiyonası" nda Aydın Büyükşehir Belediyespor...

Aydın’ın Sultanları Balkan Kupası’nda adını finale yazdırdı

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen "Kadınlar Voleybol Balkan Şampiyonası" nda Aydın Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Uğur İnan Spor Salonu'nda Romanya temsilcisi Voluntari'yi 3-0 mağlup ederek finalde oynamaya hak kazandı.

Aydın Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Kadınlar Voleybol Balkan Şampiyonası'nın Romanya temsilcisi Voluntari ile karşılaştı. İkinci maçına iyi başlayan mavi-beyazlı ekip, ilk seti rakibi karşısında 25-11 aldı. Aydın BBSK ikinci seti ise 25-15 kazandı. Üçüncü sette de üstünlüğünü koruyan Aydın'ın Sultanları, seti 25-12 kazanarak salondan 3-0 galip ayrıldı.

Aydın Sultanları'nın finaldeki rakibini bu akşam 19.00'da oynanacak olan Jedinstvo- Aris Thessaloniki maçı belirleyecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber