Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Haziran 2016 - 10:53 Yorum: 0

Aydınlı Berber Ve Kuaförler İftarda Buluştu

Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AYESOB) ile Aydın Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Selahittin Çetindoğan, üyelerini ilk kez bir...

Aydınlı Berber Ve Kuaförler İftarda Buluştu

Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AYESOB) ile Aydın Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Selahittin Çetindoğan, üyelerini ilk kez bir iftar sofrasında bir araya getirdi.

Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AYESOB) - Aydın Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Selahittin Çetindoğan, berberler ve kuaförler odası üyeleri için iftar programı düzenlendi. AYESOB Başkanı Çetindoğan, ilk kez düzenlenen ve büyük ilgi gören programda konuklarıyla yakından ilgilendi.

AYESOB ile Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Selahittin Çetindoğan, ilkini düzenledikleri iftar yemeğinden mutluluk duyduklarını belirterek,"İftarımıza hoş geldiniz. Mübarek Ramazan ayı hepime hayırlı olsun. Berbeler ve Kuaförler Esnaf Odası olarak ilk defa bir iftar programı düzenliyoruz. Bu nedenle iftar programımızda muhakkak eksiklerimiz olmuştur. Bizi bu konuda affetmenizi diliyoruz. İnşallah bir sonraki iftarda daha farklı güzelliklerle birlikte oluruz. Ramazanlar birlik, beraberlik, dostluk ve sevgi ortamıdır. Bizler bu dostluğu, sevgiyi yaşatmak için bugün bismillah diyerek Berberler ve Kuaförler olarak ilk iftar programı düzenledik. Bundan sonra geleneksel hale getirmeye çalışacağız. Her sene muhakkak bir iftar programı olacak. Katılımlardan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Hepinizin ramazanını kutluyorum" dedi.

Aydınlı Berber Ve Kuaförler İftarda Buluştu

Aydınlı Berber Ve Kuaförler İftarda Buluştu

Aydınlı Berber Ve Kuaförler İftarda Buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber