Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 05 Eylül 2016 - 12:38 Yorum: 0

Aydınlıoğlu DSİ çalışmaları hakkında bilgi verdi

Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu Körfez de DSİ yatırımları ile ilgili bilgi verdi

Aydınlıoğlu DSİ çalışmaları hakkında bilgi verdi

Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu Körfez de DSİ yatırımları ile ilgili bilgi verdi

AK Parti MKYK Üyesi, Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu Körfez bölgesinde DSİ yatırımlarını yakından takip ettiğini belirterek yıllarca sözü verilen ancak hiçbir çalışma yapılmayan Burhaniye Reşitköy Barajı ve Havran Ovası sulaması 2. Kısım projeleri ile ilgili gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Aydınlıoğlu yaptığı açıklamada "Burhaniye Reşitköy Barajı Teknik raporu 2015 yılında onaylanmış ve 2016 yatırım programına Bakan beyle yaptığımız görüşmeler neticesinde alınmıştır. Gerek bakanlık yetkililere gerek DSİ Genel Müdürü ile görüşerek barajın yapım ihalesi inşallah Kasım 2016'da yapılacaktır. Hemşerilerimiz tarafından beklenen diğer bir projede Havran Ovası sulamasının genişletilmesidir. bu hususta ta gerekli görüşmeleri yaparak yakından takip ettik. Proje yapımı bitim aşamasındadır. ardından inşaat ihalesi yapılarak inşallah kısa sürede tamamlanacaktır. Körfez bölgesine hayırlı olmasını dilerim" dedi.

(EME)

em

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber