Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Yerel 10 Mart 2015 - 12:58 Yorum: 0

Aydınspor 1923 basın sözcüsü Macaroğlu:

"Lig devam ediyor ve en güçlü rakiplerimizden Ümraniye maçına şimdiden odaklandık"

Aydınspor 1923 basın sözcüsü Macaroğlu:

AYDIN (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, cuma günü deplasmanda oynayacağı Ümraniyespor maçı hazırlıklarına başladı. 

Aydınspor 1923 Basın Sözcüsü Yüksel Macaroğlu, hafta sonu oynanan 1461 Trabzon maçında 3-0 yenilerek beklenmedik bir sonuç aldıklarını belirterek, maçın sonucuna hakemlerin etki ettiğini savundu.

İstanbul takımları Ümraniye ve Pendik ile zirve mücadelesi verdiklerine işaret eden Macaroğlu, maçlarına İstanbul'dan hakem atanmasını anlamsız ve şaibeli olarak niteledi. Macaroğlu, "Mazeret aramıyoruz ama hakemler canımızı yaktı. Şimdi hemen bu maçı unutup, 13 Mart Cuma günü oynanacak Ümraniye maçına odaklanmalıyız. Lig devam ediyor ve en güçlü rakiplerimizden Ümraniye maçına şimdiden odaklandık. futbolcularımıza gerekli uyarılar yapıldı. Zirve yarışında bizde varız" dedi.

Macaroğlu, alınan yenilgi ile ilgili olarak herhangi bir ceza düşünmediklerini ifade ederek “Alınan sonuçtan dolayı futbolcularımıza ceza vermeyeceğiz. Prim alamamak zaten ceza gibi. Bu maçı alsaydık Ümraniye maçına daha iştahlı çıkacaktık. Daha iyi prim vermeyi düşünüyorduk. Şimdilik bundan vazgeçtik" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber