Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 20 Şubat 2018 - 14:08 Yorum: 0

Aydınspor 1923 Göksel Özdemir ile anlaştı

TFF 3.Lig takımlarından Aydınspor 1923, teknik direktör Mehmet Akif Başaran'ın takımdan ayrılmasının ardından Aydınlı teknik direktör Göksel Özdemir...

Aydınspor 1923 Göksel Özdemir ile anlaştı

TFF 3.Lig takımlarından Aydınspor 1923, teknik direktör Mehmet Akif Başaran'ın takımdan ayrılmasının ardından Aydınlı teknik direktör Göksel Özdemir ile anlaştı.

Aydınspor Hüseyin Aksu Tesislerinde düzenlenen imza töreni ile Göksel Özdemir sezon sonuna kadar Aydınspor 1923'ün başına geçti.

İmza töreninde konuşan Göksel Özdemir, kulübün sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirterek "Aydınspor 1923 şimdiye kadar hep sıkıntılı süreçleri atlatmıştır. Bu sıkıntılı süreci atlatmak için biz bu göreve talip olduk. Bu inançla ve Aydınspor'da ilk defa görev alıyormuş gibi hep beraber bir enerji oluşturup, bu takımı korkulu süreçten çıkarmaya çalışacağız" dedi.

Aydınspor 1923 Göksel Özdemir ile anlaştı

Aydınspor 1923 Göksel Özdemir ile anlaştı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber