Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Ekim 2016 - 11:08 Yorum: 0

Aydınspor 1923’te Başkan Türen aday değil

Olağanüstü genel kurula gitmeye hazırlanan ve çoğunluk sağlanması durumunda 13 Ekim Perşembe günü yeni başkanını seçecek olan Aydınspor 1923'te mevcut...

Aydınspor 1923’te Başkan Türen aday değil

Olağanüstü genel kurula gitmeye hazırlanan ve çoğunluk sağlanması durumunda 13 Ekim Perşembe günü yeni başkanını seçecek olan Aydınspor 1923'te mevcut başkan Hidayet Türen, aday olmadığını açıkladı. Türen, "Kulüp olarak genel kurula gidiyoruz ve aday değilim" dedi.

Aydınspor 1923'te alınan olağanüstü kongre kararı için hareketli günler yaşanmaya başladı. 13 Ekim Perşembe günü saat 18.00'de çoğunluk sağlanması durumunda yeni yönetimini seçecek olan siyah beyazlılarda şimdiye kadar başkan adayının çıkmaması dikkat eçekiyor. Mevcut başkan Hidayet Türen'in de başkanlık için çekimser olduğu öğrenilirken adaylığa sıcak bakmadığı dikkat çekti. Türen yaptığı açıklamada, aday olmadığı vurgusunu yaptı.

Aydınspor 1923'ün başarısı için her anlamda hazır olduğunu ifade eden "Ben şu an Aydınspor 1923'ün başarısı için uğraşıyorum ve ne gerekliyse de yapmaya hazırım. Gerekirse tribüne geçer Asi Kankalar'ın yanına oturur takım için tezahüratımı yaparım. Her maça da gider babalar gibi takımımızı desteklerim. Bu anlamda da takımımızın her zaman yanındayım. Biz kulüp olarak genel kurula gidiyoruz ve aday da olmadığımı açıkladım. İstifa edemiyorum çünkü genel kurul kararımız var. Takımın başına geçmek isteyenler adaylığını koyarak bu takımın başına geçebilir" dedi.

"Otobüs sözü verdim"

Taraftarların yönetime Karşıyaka maçı için otobüs konusunda yaptığı siteme de değinen Türen, "Taraftarın istifa diyerek tribüne oynamalarına ve şov yapmaya gerek yok. Ben Karşıyaka maçı için taraftara otobüs sözü vermedim. Otobüs sözü verdiğim zaman da Hatay'a kadar otobüs kaldırdım. Biz de söz ağızdan çıkar ve söz verdik mi de yerine getiririz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber