Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 22 Eylül 2014 - 16:58 Yorum: 0

Aydınspor 1923'te kupa mesaisi

Teknik direktör Başaran:

Aydınspor 1923'te kupa mesaisi

AYDIN (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, Türkiye Kupası 2. tur maçında karşılaşacağı TFF Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Cizrespor maçının hazırlıklarına başladı.

Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Mehmet Akif Başaran, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde Ofspor'la deplasmanda karşılaştıkları maçta iyi bir oyun ortaya koyduklarını ancak bunu sonuca yansıtamadıklarını ifade etti.

Türkiye Kupası maçıyla birlikte çıkışa geçeceklerini belirten Başaran, takımının önümüzdeki günlerde düzeleceğine ve oyuncularına güven geleceğine inandığını kaydetti.

Türkiye Kupası'nda karşılaşacakları Cizrespor'un Bölgesel Amatör Ligin iyi ekiplerinden biri olduğunu anlatan Başaran, "Bu sezon bölgenin iyi oyuncularını aldılar. Son olarak iyi bir yabancı forvet transfer ettiler. Futbol oynamak için Cizre’ye gideceğiz. Ligde mücadele ettiğimiz 11'le sahaya çıkacağız. Kazanmak için mücadele edeceğiz. Alacağımız bir galibiyet her şeyi düzeltecek. Buna yürekten inanıyorum" dedi.

Bölgesel Amatör ligi takımlarından Cizresporspor Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923 ile 24 Eylül'de Silopi ilçe stadyumunda 2 tur maçı için karşı karşıya gelecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber