Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Ekim 2016 - 16:38 Yorum: 0

Aygün, "Zonguldak halkı kan bağışı konusunda duyarlı"

Türk Kızılay'ı Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün, genelde vatandaşların kan bağışı konusunda duyarsız olduklarını fakat Zonguldak halkının kan...

Aygün, 'Zonguldak halkı kan bağışı konusunda duyarlı'

Türk Kızılay'ı Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün, genelde vatandaşların kan bağışı konusunda duyarsız olduklarını fakat Zonguldak halkının kan bağışı konusunda daha duyarlı bir vilayet olduğunu belirtti.

Zonguldak merkez başta olmak üzere ilçelerde kan bağışı konusunda her geçen gün duyarlılığın arttığını belirten Aygün, üniversite öğrencilerinin de kan bağışı yaptıklarını ifade etti. Bülent Ecevit Üniversitesi ile birlikte organizeli bir şekilde çalıştıklarını ve kampüslerde öğrencilerden kan bağışı aldıklarını dile getiren Aygün konuşmasında, " Bilindiği gibi vatandaşlar kan bağışı konusunda duyarsızlar. Fakat bu olgu Zonguldak'ta kırılmış vaziyette. Zonguldak halkı kan bağışı konusunda diğer vilayetlere göre daha duyarlı. Kan bağış oranlarımızın günden güne artması da yüzümüz güldürüyor. Ama yine de vatandaşlarımız kan bağışı konusunda birbirlerini teşvik etmelerini istiyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber