Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 23 Kasım 2017 - 14:58 Yorum: 0

"Ayla" izleyenleri ağlattı

Dulkadiroğlu Belediyesi, geçtiğimiz ay gösterime giren "Ayla" filmini Kahramanmaraş'ta faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve belediye personeliyle...

'Ayla' izleyenleri ağlattı

Dulkadiroğlu Belediyesi, geçtiğimiz ay gösterime giren "Ayla" filmini Kahramanmaraş'ta faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve belediye personeliyle izleme etkinliği düzenledi. Etkinliğe katılanlar filmi gözyaşlarıyla seyretti.

Kore Savaş'ında yaşanan gerçek bir hikayenin beyaz perdeye yansıması olan "Ayla" filmi, Kahramanmaraş'ta beğeni topladı. Dulkadiroğlu Belediyesi bu anlamlı filmi sinemada izlemek isteyen personeli ve sivil toplum kuruluşları için özel bir etkinlik düzenledi. Toplam 400 kişinin izlediği filmin sonunda katılımcılar gözyaşlarına boğuldu.

Hikayenin kahramanının Kahramanmaraşlı olduğunu hatırlatan Başkan Okay, Türk milletinin vefasını ve sevgisinin filmde en güzel şekilde yansıtıldığını aktardı. Başkan Okay, "Dulkadiroğlu Belediyesi olarak güzel bir sosyal etkinliğe imza atarak bu güzel filmi izletme imkanı bulduk. Yaşanmış bir hikayenin beyaz perdeye yansımasını sivil toplum kuruluşlarımız, muhtarlarımız ve personelimize izlettik. Duygusal anların yaşandığı bu güzel etkinliğe katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber